Terapia Access Bars

Terapia Access Bars

Stim cu totii ca stresul amplifica orice boala si de cele mai multe ori este factorul principal al imbolnavirilor. Iti poate afecta viata, relatiile cu oamenii din jurul tau, jobul si cariera, studiul si scoala. Ca sa nu mai vorbim despre stresul de la locul de munca, amplificat de criza economica.

Asa ca singura solutie este sa gasesti metode de relaxare si de reducere al stresului. Incearca  terapia Bars care are efecte nebanuite!

Terapia Access Bars este o tehnica de eliberare a stresului si a blocajelor emotionale, mentale si fizice. Bars reprezinta 32 bare de energie ce se gasesc la nivelul scalpului bare de energie care trec prin și în jurul capului , ele fiind componenta de stocare electromagnetică la toate gandurile, ideile, atitudinile si convingerile pe care le ai legate de sanatate, creativitate, putere, imbatranire, relatii si bani. Prin atingerea usoara a acestor 32 puncte dai ocazia ca orgamismul tau  sa se echilibreze, sa se armonizeze si chiar sa se vindece.

De obicei, tu ai grija doar de corpul tau din punct de vedere fizic, dar boala revine din emotiile pe care le tii in tine. Gandurile din trecut, rutina si obisnuintele tin boala in corpul fizic. Orice situatie de sanatate sau de viata poate beneficia de schimbari dinamice folosind Bars. Fiecare gând,  idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva,  solidifică energia și limitează capacitatea noastră de creere în acest domeniu. Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să primească, să se înteleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne     înconjoară.

Pentru a trai in prezent ai nevoie de dorinta si curajul de a experimenta ceva nou. Elibereaza-ti emotiile din trecut pentru a incepe sa experimentezi schimbari in toate ariile vietii.

Cu ajutorul sesiunii Bars, undele electromagentice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu     zi.
Bars este o terapie care, spre deosebire de masajul obișnuit, este benefică și pentru terapeut si pentru pacient avand în vedere ca vor exista schimb de energii între cele doua persoane.
O sesiune Bars durează între 60 – 90 de minute, timp în care se acționeaza asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului.

În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5 minute, în functie de starea pacientului.
Aceasta terapie nu prezintă contraindicații fiind recomandată și copiilor. În cazul acestora, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 40 de minute.  In general se recomandă 1 – 2 sesiuni pe saptamana dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de  nevoia fiecaruia.

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars.
Unele persoane văd imagini, alții resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, fiori etc.  Apar manifestări și din punct de vedere emoțional (plâns sau râs cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars.

Beneficiile după o sesiune de Bars sunt:

Există atât de multe beneficii încat nu există spațiu suficient pentru a le numi pe toate aici. Mai jos veți găsi doar câteva dintre beneficiile comune:

  • După o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, în același timp simțindu-te plin de energie și  viață.
  • Va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funcționează în viața ta, tot ceea ce te limitează în decizii fiind eliminat.
  • Apare o stare de fericire, starea de depresie sau anxietatea reducandu-se semnificativ.
  • Se va observa o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a claritatii mentale, fără a studia mai mult.
  • Ajută la o recuperare mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi, în caz de  intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.
  • Primirea unei sedinte de Bars poate fi unul din momentele in care te conectezi din nou cu tine.
  • Si, mai mult, dupa sedintele de Bars, viata ta va incepe sa se schimbe ca urmare a eliberarilor.
  • Vei descoperi ca judeci mai putin, ca reactionezi mai putin si raspunzi mai constient situatiilor, ca ai mai putine ganduri si ca ai un sentiment continuu de usurinta, indiferent de ce situatii se prezinta in viata
  • Vei incepe sa te schimbi si lumea din jurul tau va incepe sa se schimbe.