Despre noi

 Dedicam ceea ce facem noi, tuturor celor care considera prevenirea imbolnavirii si asigurarea starii de sanatate ca o datorie de suflet fata de ei insisi si fata de ceilalti.

Kineto and more a aparut in urma a 7 ani, unde masajul a reprezentat un domeniu terapeutic important in recuperarea medicala, kinetoterapie si viata de calitate. Avand  experienta in acest domeniu, am constatat ca multe din afectiunile corpului uman, ar putea fi evitate daca oamenii si-ar acorda atentia cuvenita si ar fi ajutati sa combata neplacerile.

Metodele terapeutice folosite de noi: le selectam, le asamblam si le aplicam in functie de particularitatile fiecarui caz in parte, astfel incat evitam trasformarea metodelor in dogme. Astfel Scopul nostru de a ne aduce contributia la asigurarea sanatatii semenilor nostri se indeplineste cu fiecare pacient multumit.

Logo-ul implica imaginea unei Coloane vertebrale care reprezinta totalitatea vertebrelor reunite cap la cap, formând axul de sustinere al scheletului uman; I se mai spune sira spinării.

Aceasta imagine are la baza principiul chiropracticii potrivit caruia corpul se poate vindeca atunci cand sistemul osos este corect aliniat si sistemul nervos functioneaza corect. Cand oasele coloanei vertebrale sunt in pozitie corecta, transmisiile nervoase nu sunt perturbate, acest lucru determinand  starea de bine.

Aceasta imagine arata ca oamenii care au “coloană vertebrală” sunt oameni pentru care a fi moral şi a avea avea principii tin de normalitate, nu de excepţie. Acestea sunt persoanele cu atitudine care reusesc sa se faca auzite, sa se exprime deschis si sa capteze atentia intr-un mod profesionist fara sa lezeze in nici un fel celelalte persoane.

Pentru Kineto and more - a oferi o stare de bine a devenit de mult timp un ritual. Acest and more… reprezinta tocmai acest lucru, unde elementul principal esti tu insuti.

Noi ne creem singuri caracterul! Prin gandurile noastre ne putem crea instrumentele prin care ne putem construi un rai al bucuriei si al sanatatii. 
Daca facem alegerile corecte si daca ne orientam gandurile catre ceea ce este bun ne putem inalta and more…